Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Шаровечківська громада» (код ЄДРПОУ: 04403918) був реорганізований і увійшов до складу Хмельницької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Шаровечківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

"Райдуга" проводжала до школи своїх маленьких випускників..."

Дата: 30.05.2019 10:08
Кількість переглядів: 326

    Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

    Гарно й урочисто, 30 травня 2019 року, пройшло прощання з дитсадком у Шаровечківському дошкільному навчальному закладі «Райдуга».

    Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

    Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні джентльмени.

    Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

    Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне – здорових дітей, – дітей, які мають свої мрії і уподобання.

   Випускникам були вручені подарунки від Народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка.

    Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів, світлої долі, щасливих польотів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, здоров’я, міцних нервів і мудрості!

Фото без опису

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано