Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Шаровечківська громада» (код ЄДРПОУ: 04403918) був реорганізований і увійшов до складу Хмельницької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Шаровечківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

День матері

Дата: 12.05.2019 12:19
Кількість переглядів: 343

    Найріднішій людині на світі – МАМІ, було адресовано свято «День матері», що відбулось 11–12 травня 2019 року у Волицькому та Мацьковецькому будинках культури.

    Це ніжне, миле і зворушливе свято вшановує найближчу для всіх людину –  матір. Людину яка супроводжує нас від самого моменту народження. Всі ми з дитинства і до останніх днів зберігаємо у своєму серці єдиний і неповторний образ матері, її ласкаві очі, ніжні руки, зворушливу посмішку. Матір завжди зрозуміє, пробачить, порадить, пожаліє, а головне – буде любити свою дитину, незважаючи ні на що.

    Організатори та учасники святкового концерту з любов’ю та ніжністю вітали матерів. Для найрідніших матусь виконували гарні пісні, танці, гумористичні номери, читали вірші. Позитивного настрою на святі додали номери за участі талановитих дітей з Волицького дошкільного навчального закладу «Барвінок» та Шаровечківського дошкільного навчального закладу «Райдуга». Оригінальні номери представили учні Шаровечківської та Мацьковецької загальноосвітніх шкіл, але найбільшого захоплення у присутніх викликали виступи вокальної групи «Мацьков’янки» та колективу «Струмочок». Матусі з села Волиця теж не залишились осторонь та станцювали запальний танок.

    Сільський голова Бондар Болеслав Йосипович, від імені Шаровечківської об’єднаної територіальної громади, привітав усіх присутніх матерів зі святом,  вручив квіти та матеріальну  допомогу багатодітним матерям.

   Від представників благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» також прозвучали привітання. Ними був запрошений колектив духової музики «Візит»,  та вручені продуктові набори багатодітним матерям.

Пам’ятаймо! Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано