Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Шаровечківська громада» (код ЄДРПОУ: 04403918) був реорганізований і увійшов до складу Хмельницької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Шаровечківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Всеукраїнська щорічна акція "За чисте довкілля"

Дата: 25.04.2019 14:56
Кількість переглядів: 348

Земля!

Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту!

Земля – це дім, у якому ми живемо!

    Дім, частиною якого ми є! І від того як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя. Ми отримали у спадок прекрасний сад, але біда наша у тому, що ми погані садівники, що не засвоїли найпростіших правил садівництва.

  Сьогодні ми все частіше чуємо слова «Екологія», «Забруднення навколишнього середовища», «Забруднене довкілля»… Нерозумні дії людей на планеті Земля у найближчий час можуть повернутися великим нещастям, бідами усього людства. Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території, на якій ми проживаємо.

    Чистота нашої планети - у наших руках!

    Зберегти красу природи, сприяти її оновленню - завдання кожної людини!

  Саме тому, 25 квітня 2019 року, на території Шаровечківської ОТГ проведено день благоустрою у рамках Всеукраїнської щорічної акції «За чисте довкілля». Зокрема, працівники бюджетних установ Шаровечківської  сільської ради, озброївшись рукавичками та  пакетами для сміття, прибрали від різного побутового непотребу узбіччя  дороги загального користування в межах  об'єднаної територіальної громади. Роботи було чимало:  як результат,  вивезена не одна вантажівка сміття.

Фото без опису

 

   Особливе місце в цьогорічній акції по благоустрою посідають заходи з озеленення пришкільних територій. Найбільші сподівання у цей період покладаються на учнівську молодь, яка своєю участю у природоохоронних заходах не лише формує відповідальне ставлення до території, а й у майбутньому сприятиме збереженню належного екологічного стану в межах краю та держави в цілому. 

    Активно працювали  в цьому напрямку усі загальноосвітні навчальні заклади Шаровечківської ОТГ (Шаровечківська ЗОШ І-ІІІ ст., Мацьковецька ЗОШ І-ІІ ст., Малашовецька ЗОШ І ст..).

Фото без опису

   Учасники акції закликають громадян, заради збереження належного стану екології для майбутніх поколінь, підтримувати чистоту навколишнього середовища!

Адже відомо, що чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!!!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано